Klopp: ‘We wilden Bournemouth niet vernederen’

Foto: Klopp: ‘We wilden Bournemouth niet vernederen’

Liverpool won op zaterdag wel héél overtuigend van AFC Bournemouth. Het werd maar liefst 9-0 voor The Reds op Anfield Road, mede door een doelpunt van Virgil van Dijk. Oefenmeester Jürgen Klopp is logischerwijs tevreden met de uitslag.

Begin deze week verloor zijn ploeg immers nog van Manchester United (2-1). Aan de Engelse media vertelt de coach: “We wilden ons van onze beste kant laten zien en een reactie geven. We maakten prachtige goals en bleven ook doordrukken. Niet om Bournemouth te vernederen, we hebben nog altijd veel respect voor hen.”

Misschien is dit wel de ommekeer voor Liverpool: “We hoeven nu geen vragen meer te beantwoorden over waarom we niet winnen. We laten ons ook niet gek maken. Het is wel fijn dat we dit nu van ons hebben afgeschud. Vandaag was een perfecte mix van geweldig weer en fantastisch voetbal in Liverpool. Die combinatie hebben we niet vaak in de stad, dus dat moeten we koesteren.”

Alexander-Arnold

Trent Alexander-Arnold voegt daaraan toe: “Het was een hele speciale middag voor ons. We hebben de kansen afgemaakt en speelden fantastisch.” Waren The Reds uit op revanche? “Zeker, elke keer wanneer je een wedstrijd verliest, heb je iets goed te maken. We hadden iets recht te zetten na de eerste drie teleurstellende competitiewedstrijden. Dat hebben we gedaan en op een geweldige manier.”

TIP: Verdien 5 keer je inleg als Liverpool gelijkspeelt tegen Newcastle United!

Gaat Liverpool prijzen winnen?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
83+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie