ZIEN: Van Bronckhorst gaat los na Champions League-stunt

Foto: ZIEN: Van Bronckhorst gaat los na Champions League-stunt

Door de pijnlijke uitschakeling van PSV zou je bijna vergeten dat de kwalificatie van Rangers in de Champions League óók een Nederlands randje heeft. Giovanni van Brockhorst heeft de Schotse club voor het eerst sinds jaren weer naar het hoofdtoernooi van de Champions League weten te leiden. 

De oud-trainer van onder andere Feyenoord ging na afloop van het duel helemaal los in de kleedkamer. Samen met de spelers vierde de Nederlandse trainer een groot feest en danste hij met onder andere aanvoerder James Tavernier. 

Giovanni van Bronckhorst

De overwinning in het Phillips Stadion kwam onverwacht, maar dat maakte het feestje in de kleedkamer van Glasgow des te groter. In Schotland zijn de media ook zeer te spreken over de prestatie van Van Bronckhorst. De Nederlandse trainer leidde zijn ploeg vorig jaar al naar de Europa League-finale en mag het nu dus proberen in de Champions League. 

BBC Schotland was lyrisch over de prestatie van de ploeg van de Nederlander: “Hij heeft opnieuw laten zien dat hij in staat is om zijn ploeg in grote wedstrijden over de streep te krijgen. De beslissing om Alfredo Morelos thuis te laten voor de wedstrijd tegen PSV was enorm en door dit resultaat wordt zijn positie nog sterker. Van Bronckhorst is een gewiekste tacticus en een rustige leider met gezag. De baas van Rangers verdient enorm veel complimenten.”

TIP: Wint Rangers van Ross County? De odd is 1.16x!

Terecht dat Rangers door is?

  • Ja
  • Nee
134+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie