Moeder over toekomst Noa Lang: ‘Knop al omgedraaid’

Foto: Moeder over toekomst Noa Lang: ‘Knop al omgedraaid’

Noa Lang is bij Club Brugge momenteel zijn basisplaats kwijt, nu de nieuwe trainer met twee spitsen (Ferran Jutgla en Kamal Sowah) speelt, in plaats van met buitenspelers. Afgelopen weekend mocht Lang tijdens de 2-1 zege op KV Kortrijk wel invallen, maar binnen enkele minuten viel hij al weer uit met een enkelblessure.

Zijn moeder meldt nu in gesprek met Het Nieuwsblad dat de schade meevalt. “Hij ondergaat maandag nog een scan, maar hij kon al op zijn linkervoet steunen en stappen, dus dat is goed.” Toen Lang (23) een voorzet wilde geven, verzwikte hij zijn enkel licht.

Transfer

De laatste tijd was het opvallend stil rondom hem betreft transferperikelen. “Natuurlijk wil Noa op een dag naar de buitenlandse top, maar nu zijn er nog maar tien dagen, dat is erg kort. En hij gaat sowieso enkel weg als de juiste club aanklopt. Is dat niet het geval, dan blijft hij gewoon. Of hij daar vrede mee heeft? Dat is nog vrij zacht uitgedrukt.”

“Noa is geliefd in Brugge, woont er leuk, is dicht bij z’n familie, straks komen er weer zes Champions League-duels aan en er is ook een WK, waardoor het belangrijk is dat hij speelt. Je mag er zeker van zijn: hij is gelukkig en wil gerust nog een jaartje blijven. Hij zit niet met transferperikelen in z’n hoofd. Die knop heeft hij al omgedraaid”, aldus moeder Lang tot slot.

Trainer Carl Hoefkens zei na afloop al over de Nederlander: “Jammer dat hij zich blesseert, want hij viel in met de volle goesting.”

TIP: Bijna een verdubbeling van je inleg als Brugge komend weekend wint in Charleroi!

Speelt Noa Lang het seizoen ‘gewoon’ uit bij Brugge?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
93+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie