‘Groot Noa Lang-nieuws bij PSV’

Foto: ‘Groot Noa Lang-nieuws bij PSV’

PSV hoeft naar verluidt niet langer te vrezen dat Noa Lang komende zomer uit Eindhoven vertrekt. Door zijn blessure is de interesse volgens het Eindhovens Dagblad afgenomen.

Blessureleed voor Lang in Eindhoven

Aan het begin van het voetbaljaar maakte de linksbuiten een geweldige indruk. Peter Bosz overtuigde Lang om Club Brugge achter zich te laten en een avontuur bij PSV aan te gaan, wat hem duidelijk goed deed. In 19 duels kwam de aanvaller tot vijf doelpunten en een assist.

Een blessure gooide echter roet in het eten. Lang moest maandenlang vanaf de kant toezien en kreeg met meerdere tegenslagen te maken, waardoor PSV al een langere periode niet meer over hem kan beschikken. Het zou echter wel betekenen dat Lang komend seizoen blijft.

PSV kan opgelucht ademhalen

De geïnteresseerde clubs zouden namelijk zijn afgehaakt, terwijl Lang zélf erop gebrand is om zich in de clubkleuren van PSV te revancheren. Het zorgt er vrijwel zeker voor dat Bosz ook volgend seizoen over de smaakmaker kan beschikken, hopelijk voor hem in een fittere toestand.

Uitsluitend het Nederlands elftal lijkt dit te kunnen veranderen. Oranje gaat komende zomer naar Duitsland om het Europees kampioenschap af te werken. Het is voor Lang een grote kans om zich aan de Europese elite te laten zien. Wanneer hij weet te verrassen, kan een toptransfer alsnog langskomen.

Speelt Lang komend seizoen nog voor PSV?

  • Ja, ik denk het wel
  • Nee, ik verwacht het niet
4237+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie