‘Dit is waarom Feyenoord Idrissi wil hebben’

Foto: ‘Dit is waarom Feyenoord Idrissi wil hebben’

Oussama Idrissi vertrekt hoogstwaarschijnlijk op huurbasis van Sevilla naar Feyenoord, maar de Rotterdammers hebben al de beschikking over de nodige buitenspelers. Toch wil oefenmeester Arne Slot hem maar al te graag aan zijn selectie toevoegen.

De Telegraaf stelt te weten hoe dat zit: “In het systeem van Arne Slot bij Feyenoord vervullen vleugelspelers een belangrijke rol. Luis Sinisterra was vorig seizoen op links de grote uitblinker en droeg met 23 doelpunten en veertien assists ruimschoots bij aan de successen van de Rotterdamse club in de Eredivisie en Conference League, waarin Feyenoord tot de finale reikte.”

De Colombiaan transfereerde eerder deze zomer voor een recordbedrag (25 miljoen euro) naar Leeds United… “De Rotterdammers pikten eerder deze zomer Javairô Dilrosun al op bij Hertha BSC, maar willen ook in de breedte een representatieve selectie hebben. Het seizoen wordt namelijk voller dan ooit tevoren, met veel wedstrijden achter elkaar en om op alle fronten mee te blijven doen, moet Slot veel opties achter de hand hebben voor het geval er blessures ontstaan.”

Gehussel

De trainer heeft lering getrokken uit het voorbije voetbaljaar: “Vorig jaar moest spits Bryan Linssen soms naar links uitwijken als Sinisterra ontbrak en vervulde middenvelder Jens Toornstra de rol van rechtsbuiten omdat Alireza Jahanbakhsh niet voldeed en Patrick Walemark als winterse nieuwkomer meer tijd nodig had om zijn plek in De Kuip te vinden.”

TIP: Verdien 5.50 keer je inzet als Feyenoord vandaag gelijkspeelt tegen NAC Breda!

Slim?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
232+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie