Bergwijn tegen PSV: “Ik kan niet wachten!”

Foto: Bergwijn tegen PSV: “Ik kan niet wachten!”

Steven Bergwijn mag zich nu al eventjes Ajacied noemen, maar hij moet zijn officiële debuut voor zijn nieuwe werkgever nog maken. Als het goed is gebeurt dat in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en zijn oude cluppie PSV.

De duurste Ajacied aller tijden (31,25 miljoen euro) staat te trappelen, vertelt hij in een interview met Voetbal International: “Dat is leuk. Iedereen weet dat ik een lange en mooie periode bij PSV heb gehad, maar nu ben ik speler van Ajax. Ik kan niet wachten om die wedstrijd te spelen. Een mooie wedstrijd en PSV is een goede tegenstander. Met de nodige bekende gezichten. Dan denk ik aan Luuk de Jong natuurlijk, maar ook Cody Gakpo en Noni Madueke die ik heb zien komen. Dat is een leuk gegeven, maar we moeten gewoon die pot winnen.”

Bergwijn weet als geen ander dat de topper ook in het Eindhovense kamp leeft: “Tuurlijk, en ik zal de jongens bij ons ook zeker meegeven wat er daar speelt richting zo’n topper. Dat is vanuit PSV altijd beladen, voor hen is het dé wedstrijd, ze zijn er twee weken van tevoren al mee bezig.”

Voor Ajax een ‘gewone’ wedstrijd

In Amsterdam ligt dat net wat anders: “Vanuit Ajax is dat anders, voelt het meer als een gewone wedstrijd en zullen we niet zo met de tegenstander bezig zijn. Wij moeten bij Ajax gewoon naar onszelf kijken en gewoon ons eigen ding doen. Dan kunnen we iedereen verslaan.”

TIP: Verdien 3.85 keer je inleg als het een gelijkspel (en dus extra tijd) wordt!

Gaat hij scoren tegen PSV?

  • Ja
  • Nee
277+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie