AZ kiest voor nieuwe hoofdsponsor na twaalf jaar AFAS

Foto: AZ kiest voor nieuwe hoofdsponsor na twaalf jaar AFAS

Online casino Kansino wordt de nieuwe hoofd- en shirtsponsor van AZ. Na twaalf jaar verdwijnt AFAS van het Alkmaarse shirt, al zal het softwarebedrijf nog wel als naamgever van het stadion blijven fungeren.

AZ en Kansino sloten een deal voor de komende vier jaar. “Deze samenwerking legt een solide basis voor de toekomst en geeft AZ de ruimte om weer een stap te zetten in zijn ambities”, zegt algemeen directeur Robert Eenhoorn op de clubsite. “Dat Kansino daarnaast ook gedreven is om een belangrijke bijdrage te leveren aan de maatschappelijke doelstellingen van onze club, geeft aan wat zij als bedrijf belangrijk vinden.”

De nummer vijf van het voorbije seizoen bracht deze doelstellingen onder in de gloednieuwe Alkmaar Zaanstreek Foundation. Op shirts voor de jonge supporters onder de achttien jaar zal het logo van deze nieuwe foundation prijken. “Met dit gezamenlijk op te zetten initiatief kunnen we meerdere maatschappelijke doelen ondersteunen. Welke initiatieven dat zijn, zal op korte termijn worden gepresenteerd. Naast een initiële gezamenlijke financiële bijdrage, zal AZ ook per verkocht shirt een afdracht doen aan de foundation.”

Meer partners

AZ maakte vorige week al bekend dat logistiek dienstverlener CTS Group naamgevend partner is geworden van de jeugdopleiding. De club brengt naar buiten dat er snel meerdere partners volgen. “Met een reeks aan nieuwe partners wordt een substantiële groei gerealiseerd, waarmee AZ verder kan werken aan zijn ambities voor de toekomst”, klinkt het.

TIP: Inzetten op wedstrijden van AZ doe je bij Circus. Profiteer nu van €250 welkomstbonus!

AZ dichter naar de top-3 door dergelijke sponsordeals?

  • Dat kan zeker
  • Nee, er blijft een kloof
68+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie