‘PSV moet voor Wijnaldum gaan: Flemming is alternatief’

Foto: ‘PSV moet voor Wijnaldum gaan: Flemming is alternatief’

Georgino Wijnaldum moet vanaf komende zomer de gelederen van PSV komen versterken. Althans als het aan de gebroeders Willy en René van de Kerkhof ligt. In de Willy & René Podcast van Omroep Brabant laat het duo weten dat de Eindhovenaren een poging moeten wagen om de middenvelder van Paris Saint-Germain te huren.

Wijnaldum verkaste vorige zomer van Liverpool naar PSG, maar een groot succes werd het nog niet. Ondanks het riante salaris wat Wijnaldum opstrijkt in Parijs komt de middenvelder nauwelijks aan bod onder trainer Mauricio Pochettino. René denkt dan ook dat PSV Wijnaldum moet proberen los te weken, ook omdat hij verwacht dat Mario Götze en Ibrahim Sangaré komende zomer gaan vertrekken. “PSV heeft echt een middenvelder nodig, dus ze moeten proberen om Wijnaldum te huren. Hij wil naar het WK, maar speelt niet bij PSG en is zelfs gepasseerd voor Oranje. Dan denk ik: probeer hem los te weken.”

Flemming als alternatief

Broer Willy hoopt ook op de komst van Wijnaldum, maar ziet mogelijk nog een andere kandidaat voor het middenveld van PSV. “Ik heb de laatste weken ook Zian Flemming van Fortuna Sittard gevolgd. Geen verkeerde, kan ik zeggen. Bij PSV of een andere topclub zal hij zich nog veel sneller ontwikkelen.” 

Ook Theo Janssen liet zich aan tafel bij Studio Voetbal positief uit over Flemming en ziet een andere mogelijke bestemming voor de middenvelder. “Wat als Til weggaat bij Feyenoord?” Ik zou het geen gekke speler vinden om daar bij Feyenoord neer te zetten. Ik vind het een speler die absoluut op een veel hoger niveau kan voetballen. Als je twee seizoenen op rij twaalf goals maakt bij een club die onderin staat, dan kun je dat bij Feyenoord ook. De enige vraag is: Kun je straks met die druk omgaan? In De Kuip voetballen en 50.000 man die meekijken. Onder die druk zie je veel spelers bezwijken.”

TIP: Scoren PSG en Metz vier doelpunten of meer? Pak 1.96 keer je inzet!

Wie moet PSV halen?

  • Wijnaldum
  • Flemming
  • Beiden
306+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie