Meerdere eerbetonen aan Lukoki morgenavond

Foto: Meerdere eerbetonen aan Lukoki morgenavond

Het nieuws dat Jody Lukoki afgelopen weekend op 29-jarige leeftijd is overleden, heeft als een bom ingeslagen in de Nederlandse voetbalwereld. Hij kwam uit voor onder meer Ajax, SC Cambuur, Yeni Malatyaspor (Turkije), Ludogorets (Bulgarije) en het meest recent FC Twente.

Het Algemeen Dagblad berichtte gisteren dat Lukoki is overleden aan een hartstilstand in het ziekenhuis, waar hij in coma lag omdat zijn been geamputeerd moest worden na een zuurstofprobleem. Lukoki was een dag daarvoor nog zwaar mishandeld door familieleden.

Eerbetonen

Bij het duel tussen SC Cambuur en Willem II (morgenavond 20:00 uur) gaat er eerst een minuut stilte gehouden worden. FC Twente heeft ook al aangegeven ‘op passende wijze afscheid te zullen nemen’ van Lukoki, die tot januari jongstleden onder contract stond bij de Tukkers.

Virgil Misidjan is een goede vriend van hem, trainer Ron Jans haalde de aanvaller naar FC Twente en Vaclav Cerny en Wout Brama kwamen hem bij de hersteltrainingen bij Trifora vaak tegen”, weet de TC Tubantia. Vermoedelijk gaan al zijn oud-clubs morgenavond ook spelen met rouwbanden, op de voorlaatste speelronde van de Eredivisie.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie