‘Flinke Feyenoord-slag op transfermarkt’

Foto: ‘Flinke Feyenoord-slag op transfermarkt’

Feyenoord beschikt momenteel over een aantal spelers die best wat transferwaarde vertegenwoordigen. Vanwege de financiële situatie in De Kuip móéten de Rotterdammers ook verkopen… maar wie?

Voetbal International zoomt op woensdagmiddag in op Luis Sinisterra (16 miljoen euro), Orkun Kökcü (14 miljoen), Tyrell Malacia (10 miljoen) en Marcos Senesi (12 miljoen); waarbij een vertrek van de Argentijn zo goed als een zekerheidje is.

“Marcos Senesi heeft na dit seizoen nog maar een jaar te gaan bij Feyenoord”, aldus het bovengenoemde blad. “Hij is de speler die de club nu moet verkopen. Feyenoord betaalde rond de zes miljoen euro voor de Argentijnse centrale verdediger met als doel flinke winst te kunnen maken bij een transfer. Maar Senesi is niet bezig aan zijn beste seizoen. Hij komt alleen een beetje bovendrijven in statistieken over luchtduels, waarvan hij er veel wint en daarmee vijfde staat op die ranglijst. Zijn Italiaanse paspoort en prestaties in de afgelopen twee jaar maken dat hij niettemin een interessante speler zal zijn voor geïnteresseerde clubs.”

‘Flinke slag’

VI concludeert dat Feyenoord in de zomer een flinke slag kan slaan op de transfermarkt: “En dan zijn spelers zoals Justin Bijlow, Gernot Trauner, Marcus Pedersen, Fredrik Aursnes en Lutsharel Geertruida niet eens meegerekend. Zij maken ook een sterke ontwikkeling door, al liggen ze wel langer vast en zal Feyenoord zoals gezegd niet iedereen willen verkopen. Maar dat de club gedwongen is zaken te doen, weet iedereen. Op zich is dat ook niet erg. Sinds zijn aantreden als technisch directeur heeft Frank Arnesen een normale bedrijfsvoering als doel gesteld: spelers kopen, ontwikkelen, doorverkopen en met het geld dat binnenkomt de selectie versterken, direct en in de breedte.”

Verdien 2.20 keer je inleg als Feyenoord van Partizan Belgrado wint!

Gaat Feyenoord cashen?

  • Ja
  • Nee
273+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie