Schmidt spreekt zich uit over eigen toekomst

Foto: Schmidt spreekt zich uit over eigen toekomst

Roger Schmidt verwacht voorlopig nog geen duidelijkheid omtrent zijn eigen toekomst. De Duitser heeft een aflopend contract bij PSV, maar zit op een definitieve beslissing is er nog niet.

“Ik heb al een paar keer gezegd dat ik heel blij en trots ben om coach van PSV te zijn en dat we in gesprek zijn”, verklaarde Schmidt zondag op de persconferentie. “Er staat geen druk op. Ik ben er kalm onder en dat geldt ook voor de club. We zullen een beslissing nemen op het juiste moment.”

Trots na nederlaag

PSV verloor zondag met 1-2 van Ajax. Toch verklaarde Schmidt ‘zeer trots’ te zijn. “We hebben geen perfecte voorbereiding gehad en ook niet iedereen op de bank was helemaal fit. En als je dan de wedstrijd ziet, die was goed van onze kant. We waren in staat om het Ajax lastig te maken kansen te creëren. En na rust waren we beter aan de bal en waren we moediger. We hadden kunnen winnen.”

“Ik zie graag hoe de ploeg heeft gestreden”, zo citeert Voetbal International. “Ondanks de teleurstelling over het resultaat, moeten we focussen op wat we vandaag hebben laten zien. We moeten dezelfde tactische betrouwbaarheid tonen. We hebben in de titelrace geen voordeel meer, Ajax gaat aan kop. Er zijn veertien wedstrijden te gaan. Zij geven niet zoveel punten weg, we moeten dus alles pakken. Maar we gaan het proberen.”

Wedden op PSV? Waag je voorspelling via bet365!

Moet hij zijn contract verlengen?

  • Ja
  • Nee
527+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie