‘Tottenham Hotspur pissig na Ajax-telefoontje’

Foto: ‘Tottenham Hotspur pissig na Ajax-telefoontje’

Het is al lang en breed geen verrassing meer dat Ajax op de komst van Steven Bergwijn aast. De Amsterdammers maakten onlangs hun interesse kenbaar bij Tottenham Hotspur, maar daar zaten de Londenaren niet op te wachten…

Volgens het medium teamTALK hebben de Spurs namelijk behoorlijk pissig gereageerd op het ‘telefoontje’ van directeur voetbalzaken Marc Overmars. Pas na de drukke kerstperiode in de Premier League wil de topclub nadenken over een eventueel vertrek van zijn aanvaller, die niet vaak gebruikt wordt door oefenmeester Antonio Conte.

Journalist Mike Verweij van De Telegraaf meldde eerder: “Die interesse is al weken bekend bij het management van Bergwijn, want zo gaat het altijd. Ajax zal zich nooit de afgang op de hals halen dat ze een speler willen halen en dat zo’n speler zegt: allemaal leuk en aardig, maar ik wil helemaal niet naar Ajax. Ze polsen altijd eerst het management en Bergwijn heeft aangegeven dat hij Ajax wel ziet zitten.”

‘Bergwijn overbodig’

Analyticus Kenneth Perez was onlangs negatief over de mogelijke komst van de Oranje-international: “Je kan niet op basis van een lange reeks wedstrijden zien waar hij nu staat. Tegen Noorwegen maakte hij (voor Oranje, red.) een superbelangrijk doelpunt, daar niet van. Hij is meer een harde werker geworden. Neres is iemand die in de kleine ruimte heel nuttig kan zijn. Hij zit nu alleen ver achter Antony. Ze zijn wel vrienden, met dat springen (als doelpuntenviering, red.) en al dat gedoe. Maar je speelt niet, dus dat zal ook wel wat met hem gedaan hebben. En Berghuis kan ook nog op die positie spelen. Dus ik vind Bergwijn best wel overbodig.”

Overigens is het de verwachting dat Ajax zijn doelwit huurt mét een (verplichte) optie tot koop.

Verdien 15 keer je inleg als Ajax de Champions League wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Snap jij Spurs?

  • Ik wel
  • Ik niet
965+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie