“Proefde geen blijdschap na het punt tegen PSV”

Foto: “Proefde geen blijdschap na het punt tegen PSV”

In de Eredivisie speelde sc Heerenveen afgelopen zondag met 1-1 gelijk tegen PSV. De reeks zonder thuisnederlaag tegen de Eindhovenaren gaat definitief de tien jaar halen, maar toch was er geen blijdschap in Friesland.

Clubwatcher Sander de Vries merkte een kritisch gevoel in Heerenveen. In de podcast Omroep Abe stelt de journalist van de Leeuwarder Courant: “Wat bij mij vooral beklijfd is dat het vooral door toeval aan elkaar hangt en dat er niet een soort gedegen plan achter zit, breedgedragen door staf en selectie.”

Amper ontwikkeling

“Ik proefde dat bij Johnny Jansen na afloop”, zo haakt VI-journalist Reon Boeringa in. “Normaal mag je met een punt tegen PSV echt blij zijn. Je proefde bij hem geen blijdschap. Dat is denk ik omdat hij ook als trainer aanvoelt dat het niet een punt is dat je pakt doordat het heel goed stond of dat er een bepaalde ontwikkeling in zit.”

Boeringa voegt toe: “Je pakt hem omdat Drommel de bal in de voeten slaat van Al Hajj en daardoor pak je met je enige doelpoging een punt. Het resultaat is mooi, maar het proces is gewoon niet echt lekker.”

Het contract van Jansen bij Heerenveen loopt na dit seizoen af. Het is nog onduidelijk of hij aanblijft, maar dat geldt wel voor algemeen directeur Cees Roozemond. Hij verlengde zijn contract donderdag officieel tot medio 2023.

Wint Heerenveen in Almelo? Win 3.60 keer je inleg bij bet365!

Is hij wel de juiste man voor Heerenveen?

  • Ja
  • Nee
25+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie