“Kan Neres nu ineens niks meer?

Foto: “Kan Neres nu ineens niks meer?

David Neres was in het seizoen 2018-2019 bij tijd en wijle ongrijpbaar, maar inmiddels zit Ajax in de maag met de Braziliaan. Kees Kwakman ziet ‘de oude’ Neres nog altijd niet terug.

Neres kreeg de afgelopen tijd wel speeltijd van trainer Erik ten Hag. “Het viel me niet mee, tegen Besiktas ook niet. Hij is een beetje die vinnigheid kwijt”, stelt de ESPN-analist in Voetbalpraat. “Hij heeft natuurlijk een dramatische periode gehad met blessures en hij ziet andere spelers op zijn positie komen. Hij denkt: dat wordt een lastig verhaal. Natuurlijk zal dat allemaal meespelen.”

Mario Been is verrast door de situatie van de Zuid-Amerikaanse vleugelaanvaller. “Kan Neres nu ineens niks meer? Het kan toch weleens een keer een wedstrijd?”, zo vraagt de oud-trainer van Feyenoord zich af. “Of zou hij van Ajax horen dat hij weg mag, dus dat hij niet meer op een bepaalde waarde wordt geschat?”

Bergwijn

Dat laatste zou een rol kunnen spelen. Naar verluidt wil Ajax deze winter af van Neres en moet Steven Bergwijn van Tottenham Hotspur hem opvolgen. VI-journalist Martijn Krabbendam sluit dat niet uit. “Bergwijn zou ik niet uitsluiten met Conte. Hij komt daar niet aan de beurt en hij moet blijven spelen richting het WK.”

Neres mocht Ajax in de zomer al verlaten. Uiteindelijk bleef het juiste aanbod voor beide partijen echter uit, waardoor hij veelvuldig op de bank zit in Amsterdam.

Scoort Neres tegen Willem II? Win 1.80 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Raakt Ajax hem deze winter nog kwijt?

  • Ja
  • Nee
109+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie