Chelsea vraagt volgend seizoen absurde bedragen voor seizoenkaart: ‘4600 euro’

Foto: Chelsea vraagt volgend seizoen absurde bedragen voor seizoenkaart: ‘4600 euro’

De supporters van Chelsea moeten volgend seizoen een flink bedrag betalen om hun ploeg live aan het werk te zien. De Londense club heeft de prijzen van de seizoenkaarten namelijk verdriedubbeld, zo laat The Daily Mail weten.

Waar de Engelsen momenteel nog 1250 pond betalen om in een seizoen alle thuiswedstrijden van Chelsea te zien, heeft de club aangekondigd dat de bedragen volgend seizoen drastisch omhoog gaan. Mensen die een stoeltje op de middenlijn van Stamford Bridge willen, betalen naar verluidt 3900 pond. Dat is omgerekend 4600 euro.

Chelsea stelt echter goede redenen te hebben om de prijzen flink op te hogen. “Zoals u misschien heeft gezien, hebben we het stadion groter gemaakt met veel natuurlijke lichtinval”, stelt de club onder meer in een mail naar de fans. “Er zijn twee nieuwe bars met een snellere service en een nieuwe foodhal waar een aanbod van kwalitatief hoogstaand voedsel wordt geserveerd.”

Goed presterend Chelsea

De Chelsea-fans krijgen de laatste periode echter wel een goed functionerend team voorgeschoteld. Hoofdtrainer Thomas Tuchel slaagde er afgelopen seizoen in om de Champions League te veroveren, terwijl de club dit jaar bovenaan staat in de Premier League. Het belooft dan ook opnieuw een succesvol seizoen te worden.

Verovert Chelsea dit seizoen het landskampioenschap? Pak 3.25 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Zou je 4600 euro neertellen voor een seizoenkaart?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
165+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie