‘Grote opluchting voor Frenkie de Jong’

Foto: ‘Grote opluchting voor Frenkie de Jong’

Frenkie de Jong staat niet langdurig aan de zijlijn als gevolg van zijn hamstringblessure. De Oranje-international lijkt op tijd weer fit voor de Champions League-wedstrijd tegen Dinamo Kiev.

Wint Barcelona in Kiev? Verdien 1.5 keer je inleg terug via bet365!

De Jong speelde afgelopen zondag ondanks hamstringklachten tegen Real Madrid (1-2 nederlaag). De middenvelder van FC Barcelona ontbrak daardoor in de wedstrijd tegen Rayo Vallecano. Barcelona verloor ook deze wedstrijd, waardoor Ronald Koeman werd ontslagen als hoofdtrainer van de club. Het is niet duidelijk of de oud-Ajacied dit weekend tegen Deportivo Alavés alweer in actie komt.

Champions League

FC Barcelona hoopt De Jong in ieder geval speelklaar te hebben voor de wedstrijd tegen Dinamo Kiev. De Catalanen verloren de eerste twee groepsduels met 3-0, van respectievelijk Bayern München en Benfica. Thuis werd een nipte 1-0 zege geboekt op de Oekraïners, maar ook in de uitwedstrijd is een goed resultaat nodig gezien de enorme belangen van overwintering in de Champions League.

Het is nog onduidelijk onder wiens leiding de volgende Champions League-wedstrijd staat. Er is momenteel een interim-trainer actief, maar Barcelona hoopt Xavi Hernández zo snel mogelijk beschikbaar te hebben als opvolger. Dit hangt echter nog af van Al-Sadd, dat hem bij voorkeur pas daarna wil laten gaan gezien het eigen programma.

Odds Dinamo Kiev-FC Barcelona: winst Kiev 6.50, gelijkspel 4.33, winst Barcelona 1.50

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat Barça overwinteren in de CL?

  • Ja
  • Nee
147+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie