PSV-fans gefileerd: “Niveau kinderdagverblijf”

Foto: PSV-fans gefileerd: “Niveau kinderdagverblijf”

Nico Dijkshoorn heeft geen goed woord over voor het gedrag van de PSV-fans tijdens het duel met Feyenoord (0-4). De columnist haalt in de Voetbal International hard uit.

“Mijn oom deed zoiets in dierentuin Artis, roofdieren uit hun lethargische eeuwige winterslaap schudden. Hij nam een zakje gesneden biefstuk mee naar binnen en wierp zo achteloos mogelijk een stuk vlees tussen de krokodillen of de leeuwen. Ze werden gek. Supporters die plastic bekertjes naar een speler gooien zijn figuren op niveau kinderdagverblijf”, laat Dijkshoorn optekenen. “Ik heb de beelden zojuist nog eens teruggekeken, maar ik kan er niets anders van maken. Het gaat om die vlag. Dessers maakt iets doodengs los in de supporter vlak achter de boarding. Die wil iemand verscheuren. Vergeleken bij het lullige gegooi met plastic bekers leek dit op een nucleaire ramp.”

“Je weet precies hoe ze ’s middags thuiskomen na een potje voetbal. Vrouw in de keuken. Ze roept: En, hoe was het? Geen stadionverbod dit keer? Dan het trotse antwoord. Nee, joh. Ze kunnen me niks maken. Ik gooi met plastic. Eerst zuipen, mezelf helemaal volgooien met bier, wachten totdat je weet dat de keeper wordt gefilmd en dan pang: al mijn plastic bekers naar zijn kop gooien. Schitterend. Moet hij ze oprapen. Aanstekers zul je mij niet zien gooien. Dat is meer iets voor vandalen. Nee, plastic naar een keeper smijten, dat is psychologische oorlogsvoering! Wat eten we? Toch wel iets uit plastic, hè? Anders kan je een aansteker naar je hoofd krijgen”, aldus Dijkshoorn tot slot.

Het niveau van de PSV fans is kinderdagverblijfniveau

  • Eens
  • Oneens, dat is te makkelijk
282+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie