Ajacied Antony met lekker gevoel naar Spelen

Antony heeft zich donderdag laten zien in de laatste wedstrijd in aanloop naar de Olympische Spelen. In de wedstrijd tegen de Verenigde Arabische Emiraten (5-2 zege) bewees de Braziliaanse aanvaller zijn waarde.

Voetbal International schrijft: “Antony, die als een van de weinigen de hele wedstrijd speelde, nam een assist voor zijn rekening. Uit een hoekschop van de Ajacied knikte Sevilla-verdediger Diego Carlos op slag van rust de gelijkmaker binnen, nadat de Verenigde Arabische Emiraten halverwege de eerste helft brutaal op voorsprong was gekomen.”

De VAE maakte het Brazilië behoorlijk lastig, maar dankzij Reinier, Gabriel Martinelli en tweemaal Matheus Cunha kantelde de wedstrijd in het voordeel van de Zuid-Amerikanen. De ploeg van Antony opent de Olympische Spelen op donderdag 22 juli tegen Duitsland.

Ook Ivoorkust en Saoedi-Arabië zijn opgenomen in Groep D. De finale van het toernooi is op 7 augustus, een week voor de Eredivisie-start.

Gaat Antony het toernooi winnen met Brazilië?