Cristiano Ronaldo laat van zich horen op Instagram

Foto: Cristiano Ronaldo laat van zich horen op Instagram

Juventus moest gisteren winnen van Bologna om een Champions League-ticket in de wacht te slepen en opvallend genoeg werd Cristiano Ronaldo voor die ‘finale’ gepasseerd. De Oude Dame won wel, met 1-4, en omdat Napoli faalde speelt de grootmacht na de zomer in het miljardenbal.

Oefenmeester Andrea Pirlo legde gisteren uit in de Italiaanse media: “Het was een gezamenlijke beslissing, Ronaldo was moe na de finale van het bekertoernooi van woensdag. Daarom besloot ik Álvaro Morata op te stellen, ook een heel goede speler. Ronaldo was inzetbaar, maar ik heb een brede selectie, waaruit ik veel verschillende spelers kan kiezen.”

Cristiano wilde niet reageren op zijn reserverol, maar lijkt dat nu tóch hebben gedaan. Op het sociale medium Instagram heeft hij namelijk een foto gepost van zichzelf met een vinger voor zijn lippen. Met 29 goals is de Portugese superster toch weer topscorer geworden van de Serie A.

Pirlo werd lang aan een ontslag gelinkt, maar na winst van de Coppa Italia en het uit het vuur slepen van een Champions League-ticket mag hij misschien wel aanblijven: “Die klussen hebben we geklaard, dat is heel belangrijk voor me. Ik heb het hele jaar alles gegeven en dit is het resultaat. Degenen die over mijn toekomst moeten beslissen, zullen dat gaan doen. Ik zie mezelf ook na de zomer nog wel op de bank van Juventus zitten. Ik zou vasthouden aan mezelf, maar laten we eerst genieten van wat we hebben bereikt.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Wordt dit nog wel een dingetje?

  • Sowieso
  • Nee
87+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie