‘United neemt Van de Beek keihard in de maling’

Foto: ‘United neemt Van de Beek keihard in de maling’

Donny van de Beek mocht zondagavond tegen Liverpool (FA Cup) starten bij Manchester United, maar imponeren deed de Oranje-international niet. Volgens Süleyman Öztürk moet de middenvelder overwegen om zich zo snel mogelijk uit de voeten te maken.

De journalist van Voetbal International schrijft: “Je kunt er niet omheen dat Van de Beek in een klotesituatie is beland. Hij zal nooit de cijfers of de status van Bruno Fernandes kunnen bereiken als hem wordt gevraagd om bij afwezigheid van Bruno Fernandes een speler te acteren die op Bruno Fernandes lijkt. De Portugees trekt het spel naar zich toe, terwijl Van de Beek van de bal af beweegt.”

Volgens Öztürk past de oud-Ajacied niet in het elftal van Ole Gunnar Solskjaer. “De Noor probeert hem scherp en gemotiveerd te houden door te zeggen dat hij geduld moet hebben. Manchester United wil Van de Beek nadrukkelijk niet laten gaan, beweerde Edwin van der Sar onlangs bij Ziggo. Van de Beeks tijd komt nog, is het argument. De werkelijkheid is dat zijn concurrent zo dominant blijkt dat Solskjaer Van de Beek niet kan opstellen.”

De conclusie is dan ook hard maar duidelijk: “Hij is niet binnengehaald op zijn kenmerken als voetballer. En als hij dat wel is, wordt hij op dit moment in de maling genomen door zijn trainer. Mijn advies: probeer zo snel mogelijk weg te komen als je niet te lang aan het lijntje gehouden wil worden.”

Deel je dat gevoel?

  • Ja
  • Nee
581+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie