“Onze derde goal had gewoon moeten tellen”

Foto: “Onze derde goal had gewoon moeten tellen”

Paris Saint-Germain scoorde gisteren vier keer tegen AS Monaco, maar zag twee treffers afgekeurd worden. Vervolgens kreeg Abdou Diallo een rode kaart onder zijn neus geduwd en kwamen de Monegasken op 3-2 door een benutte penalty.

Oefenmeester Thomas Tuchel vertelt op zijn persconferentie: “Ik heb net als jullie twee wedstrijden gezien. In de eerste controleerden we de wedstrijd volledig en we scoorden vier keer. Onze derde goal had gewoon moeten tellen, ik snap echt niet waarom die werd afgekeurd. De tweede helft was compleet anders en dat is onze verantwoordelijkheid. We leken het niet meer serieus te nemen.”

Moise Kean scoorde namens Paris Saint-Germain, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Ángel Di María en Kylian Mbappé bevonden zich inderdaad achter de laatste Monaco-verdediger, maar de Italiaanse spits juist niet.

Bij de afgekeurde goal van Mbappé was het wél buitenspel. De aanvaller reageert: “Dit was een PSG met twee gezichten. ‘We hadden in de tweede helft niet meer de frisheid van de eerste. Maar als je 2-0 voor staat en je hebt zo veel controle als in de eerste helft, dan moet je het afmaken. Dan moet je de score uitbreiden, of als dat niet gaat de voorsprong vasthouden.” In de Champions League krijgt de van een blessure herstelde Neymar weer een basisplek: “Hij moet starten. Als wij het onmogelijke moeten presteren, dan is hij iemand die dat kan doen.”

Bizar verloop?

  • Zeker
  • Mwah
47+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie