Kijkers Cambuur – Ajax zien Ajacied uitblinken

Foto: Kijkers Cambuur – Ajax zien Ajacied uitblinken

Ajax is ook de tweede wedstrijd onder John Heitinga lekker begonnen. De Amsterdammers zijn vanaf het eerste fluitsignaal de bovenliggende partij in Leeuwarden. Bij rust leiden de Amsterdammers met 0-2. Het eerste doelpunt van de Amsterdammers was er een om in te lijsten.

Dusan Tadic speelt weer in de spits bij Ajax. Net als tegen Excelsior vorige week is de Servische aanvoerder ook tegen Cambuur van grote waarde. De spits was al zichtbaar in de korte combinaties van Ajax, maar zijn rol bij het enige doelpunt de eerste helft was een grote.

De Servische aanvaller kreeg de bal van Kenneth Taylor aangespeeld en bereikte Steven Berghuis, die de bal in één keer doorspeelde op de doorgelopen Davy Klaassen. De aanvallende middenvelder kreeg de bal met een gelukje mee, maar met een slim passje wel naar de vrij staande Tadic.

De aanvoerder van Ajax, in de laatste weken van Alfred Schreuder vaak de kop van jut bij de Amsterdammers, liet die buitenkans niet onbenut en zette de eerste treffer van de wedstrijd op het bord.

De aanval, maar ook het spel van Tadic, kan de kijkers bekoren:

Excelsior
NEC Nijmegen
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 6 mei 2024 03:54.

38+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie