‘Transferstunt: Ihattaren, Kökcü en Aké naar dezélfde club’

Foto: ‘Transferstunt: Ihattaren, Kökcü en Aké naar dezélfde club’

In de wintertransferperiode bleef het redelijk stilletjes in de Premier League, maar in de aankomende zomer al het geweld wel weer losbarsten. De verwachting is bijvoorbeeld dat Arsenal helemaal los zal gaan, omdat het ronduit slecht gaat met de Gunners.

De Londenaren staan momenteel tiende in de Engelse competitie met maar zeven punten voorsprong op de eerste degradatieplek. Naar verluidt krijgt de nieuwe oefenmeester Mikel Arteta echter een transferbudget van heb ik jou daar tot zijn beschikking. En daar komt nog eens bij dat Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette en Mesut Özil gelinkt worden aan een vertrek…

De krant The Daily Mail weet dat Arsenal zijn vizier momenteel gericht heeft op niet één, niet twee, maar drie Nederlanders. Allereerst moet Nathan Aké de verdediging komen versterken: “Sinds zijn transfer van Chelsea naar Bournemouth in 2017 heeft Nathan Aké zich ontwikkeld tot een van de beste centrale verdedigers in de Premier League na Virgil van Dijk van Liverpool. Met de Nederlander krijgt Arsenal een speler die meteen gereed is voor Premier League-voetbal, terwijl hij ook in aanvallend opzicht een gevaar kan zijn bij spelhervattingen.”

Daarnaast is de scouting in Londen fan van Orkun Kökcü van Feyenoord: “Arsenal wil de concurrentie te slim af zijn als het om de Feyenoord-tiener gaat. Kökcü heeft al aangetoond volwassen voor de dag te kunnen komen en is een belangrijke speler in het team van Dick Advocaat. Een toenadering van een club als Arsenal kan het Feyenoord echter lastig maken om een transfer tegen te houden.” Ook Mohamed Ihattaren van PSV is echter in beeld: “Veelzijdigheid is wat Ihattaren zo’n verleidelijk doelwit maakt deze zomer. Hij is ongelooflijk rustig in de kleine ruimte, ontvangt graag de bal en kan makkelijk zijn weg uit het gevaar vinden. Als Özil vertrekt en zijn salaris wegvalt, geldt Ihattaren als een jongere en ook spannendere optie voor Arteta op de nummertienpositie.”

Ihattaren, Kökcü en Aké naar Arsenal?

  • Ik zie het gebeuren
  • Ik zie het niet gebeuren
1081+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie