Engelsen gaan los over Liverpool-jonkies Van den Berg en Hoever

Foto: Engelsen gaan los over Liverpool-jonkies Van den Berg en Hoever

Liverpool kwam gisteren met een veredeld jeugdelftal in actie tegen Shrewsbury Town in de FA Cup, maar de piepjonge talenten van de Reds wisten wel ‘gewoon’ met 1-0 te winnen. Sepp van den Berg en Ki-Jana Hoever maakten een uitstekende indruk.

Hoever krijgt van Liverpool Echo een mooie zeven als rapportcijfer: “Hij kwam al vroeg weg met een beslissing om uit het strafschopgebied te dribbelen, maar speelde verder solide.” Van den Berg krijgt zelfs een acht: “Met een goede defensieve kopbal zette hij al vroeg de toon voor een erg zelfverzekerd optreden in de eerste helft. Hij bleef weg bij het gevaar en werd amper geklopt in de lucht.”

‘Hij kan een Premier League-speler worden’

De Daily Mirror geeft beide jonkies een zeven en schrijft over Hoever: “Liet zijn klasse zien in balbezit, blonk uit met zijn passing, maar moet beter worden in het centrum van de defensie.” Van den Berg wordt als volgt beoordeeld: “Hij is sterk in de lucht en kan een Premier League-speler worden, als hij zich blijft ontwikkelen.”

De Daily Express vond de back (Hoever dus) wat minder indrukwekkend, hij krijgt een zesje: “Werd al vroeg aangepakt in balbezit, maar werd daarvoor niet gestraft. Daarna besloot hij geen risico’s meer te nemen, waardoor hij onverstoord leek.” De centrumverdediger (Van den Berg) krijgt wederom een zeven: “Hij was rustiger dan zijn collega in het centrum van de verdediger. Met een aantal vitale ingrepen droeg hij bij aan het clean sheet dat Liverpool behaalde.” De Daily Telegraph stelt als laatste: “De wedstrijd was slechte reclame voor de League One, daar Shrewsbury Town het lastig had met de defensie van Liverpool. Hoever en Van den Berg zijn internationals en toonden hun techniek.”

Verwacht jij wel wat van deze talenten?

  • Zeker
  • Nee
262+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie