'Lozano mag alleen voor absoluut monsterbedrag weg bij PSV'

'Lozano mag alleen voor absoluut monsterbedrag weg bij PSV'
12 Oktober 2017 20:56
© ProShots

Een van de beste spelers van PSV is op dit moment Hirving Lozano. De Mexicaan maakt veel goals en is met zijn acties en dribbels altijd gevaarlijk. De Eindhovenaren laten de behendige vleugelspeler dan ook niet voor een appel en een ei vertrekken.

Volgens ESPN wil PSV zelfs een nieuw clubrecord vestigen met de aanvaller. Lozano zou namelijk alleen voor minstens 40 miljoen euro weg mogen. Daarmee zou de jongeling in een keer de duurste speler uit de geschiedenis van PSV worden. Nu staat dat record nog op naam van Memphis Depay, die een aantal jaar geleden voor 34 miljoen euro verkaste naar Manchester United.

De beoogde prijs betekent slecht nieuws voor Arsenal. Volgens de Engelse media willen de Londenaren Lozano maar wat graag inlijven. Een prijs van 40 miljoen is niet onbetaalbaar, maar voor een tiener met weinig ervaring waarschijnlijk wel wat hoog voor de Gunners.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • mojorisin +14645 12 Oct 2017 om 21:09 Rang: Utopisch
    Een tiener met weinig ervaring ? Hij is 22, speelt al 5 jaar op het hoogste niveau en heeft 19 interlands gespeeld..

Meer over