Zo heeft Kenneth Taylor pijnlijke wissel verwerkt

Foto: Zo heeft Kenneth Taylor pijnlijke wissel verwerkt

Kenneth Taylor heeft hoe dan ook geen fijne interlandperiode achter de rug. Bondscoach Ronald Koeman gaf hem het vertrouwen bij het Nederlands elftal tegen Frankrijk, maar nam dat vertrouwen ook weer weg door de jonge Ajax-middenvelder al na een half uur spelen van het veld te halen. Hoe heeft Taylor die pijnlijke klap verwerkt?

Kenneth Taylor: ‘Iedereen heeft weleens een slechte dag’

In De Telegraaf zegt de Ajacied allereerst: “Laat ik het erop houden dat het bij Oranje een leerzame periode was. Sinds afgelopen dinsdag ligt de focus weer op Ajax en de Eredivisie…”

Maar… begrijp hem niet verkeerd, hij heeft wel eventjes de tijd nodig gehad om de wissel een plek te geven… Hoe gaat een jonge voetballer als Taylor daarmee om? “Door te beseffen dat iedereen op zijn werk weleens een slechte dag heeft. Elke dag hard blijven werken, is de basis. En dat doe ik. Hoe pijnlijk ook: zo’n klap hoort nu eenmaal bij topsport. Ik kan de tijd niet terugdraaien, leer hiervan en moet nu karakter tonen.”

Bagger op social media

Niet zo heel lang geleden was de middenvelder nog een jeugdspeler, maar dit seizoen is hij prominent in beeld. “In het begin is het wel wennen hoeveel er op tv over je wordt gesproken en hoeveel bagger je op social media over je heen krijgt. Het raakt me nu niet meer, omdat het bij iedereen gebeurt en ik er niet zo veel mee kan. Veel mensen op internet hebben een nepaccount en zijn anoniem. Ik sta er best wel simpel in. Iedereen heeft zijn eigen mening en dat is prima.”

Moeilijk?

  • Lijkt mij wel, ja
  • Nah…
131+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie