‘Ziyech twijfelt over Ajax-terugkeer’

Foto: ‘Ziyech twijfelt over Ajax-terugkeer’

Hakim Ziyech begon met Marokko met een gelijkspel tegen Kroatië aan het WK. Na de wedstrijd kwam de voormalig Ajacied langs de camera’s van de NOS. Naast de wedstrijd, werd hem ook gevraagd naar een mogelijke overgang naar Ajax deze winter.

Ziyech werd aan het einde van de zomertransferwindow al in verband gebracht met een terugkeer bij Ajax. De aanvallende middenvelder zou destijds al gesprekken hebben gevoerd met Alfred Schreuder, die elkaar nog kennen van hun periode bij FC Twente.

Ajax

De laatste weken komt Ziyechs naam weer vaker in het nieuws, mede door de tegenvallende prestaties van de Amsterdammers in de eerste seizoenshelft. Destijds waren er twee grote struikelblokken: het salaris van Ziyech en de vraagprijs van Chelsea.

Ziyechs transferwaarde kelderde dit seizoen verder. Deze zomer wilde Chelsea nog veertig miljoen euro, tegenwoordig is Ziyech niet meer dan de helft aan marktwaarde meer waard. Dat zorgt voor een positieve situatie voor Ajax, zo lijkt het…

Hakim Ziyech

Zelf durft Ziyech geen garanties te geven: “Lastig in te schatten, het is lastig in te schatten. We weten niet wat er in de winter gebeurt. Het is voetbal, dus het is lastig in te schatten”, stelde hij in gesprek met de NOS.

Ajax is niet de enige club met interesse in Ziyech. Vanuit Italië kwamen een aantal weken geleden berichten door dat AC Milan opnieuw de pijlen heeft gericht op de voormalig smaakmaker van Ajax. Voorlopig lijkt de keuze van de Marokkaans international dus tussen Chelsea, AC Milan en dus een terugkeer bij Ajax.

Belgium
Morocco
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 27 november 2022 14:00.

88+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie