‘Ziyech hekelt Chelsea na medische keuring’

Foto: ‘Ziyech hekelt Chelsea na medische keuring’

Hakim Ziyech weet nog niet of hij zijn loopbaan voortzet bij Paris Saint-Germain. De Marokkaans international heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar de Franse topclub, maar Chelsea weigert vooralsnog om mee te werken.

Chelsea en PSG zijn deze week aan de onderhandelingstafel gekomen omtrent Ziyech. De voormalig Ajax-lieveling heeft kenbaar gemaakt dat hij zijn loopbaan wil voortzetten in Parijs, waar hij inmiddels ook verblijft. Vanuit Londen wacht de middenvelder annex aanvaller echter nog altijd op witte rook.

PSG wil Ziyech graag huren van Chelsea, maar de Londenaren zouden zich niet soepel opstellen. Dat is een forse domper voor de Nederlandse Marokkaan, die in tweeënhalf jaar tijd nooit een vaste basisplaats wist te veroveren op Stamford Bridge.

Ziyech doet er zelf alles aan om Chelsea te bewegen om mee te werken. De 29-jarige stylist heeft de medische keuring al doorstaan. Hij zou bereidwillig zijn om met de vuist op tafel te slaan als de Londenaren niet snel overstag gaat, zo meldt L’Équipe.

93+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie