Yilmaz reageert op geruchtenstroom: “Allemaal een leugen, heel beschamend”

Foto: Yilmaz reageert op geruchtenstroom: “Allemaal een leugen, heel beschamend”

Burak Yilmaz is verbolgen over meerdere ‘leugens’ rond zijn persoon. In gesprek met ESPN doet de Turkse Fortuna Sittard-spits zijn verhaal.

Nadat Yilmaz als superster werd onthaald in Limburg, doken de laatste weken vooral negatieve verhalen op. De ervaren Turk zou de opstelling bepalen, winstpremies beloven en zelf betalen, ruzie hebben gehad met staflid Frank Demouge en een rol hebben gespeeld in het ontslag van Sjors Ultee.

“Het is allemaal een leugen”, klinkt Yilmaz vastberaden. “Dat (het ontslag van Ultee, red.) is een beslissing die volledig door het clubbestuur genomen is. Ik ben hier maar een medewerker. Je hebt hier nog een voorzitter, een technisch directeur en een eigenaar: allemaal mensen die hierover gaan. Deze beslissing had niks met mij te maken en dit zijn dingen die gebeuren in het voetbal.”

“Beschamend”

De Turkse oud-international ontkracht ook de overige geruchten. “Ik heb nooit een opstelling gemaakt. Het feit dat mensen dit suggereren, heel beschamend. Het is ook respectloos richting de technische staf.” Yilmaz is niet te spreken over de berichtgeving. “Ik zou hier alles bepalen: ze hadden het zelfs over wedstrijdpremies. Heel, heel beschamend.”

“Met honderd procent zekerheid kan ik zeggen dat deze verhalen uit de lucht gegrepen zijn”, benadrukt hij nogmaals. “Ik kan onmogelijk op alles dit is niet waar en dat is niet waar antwoorden. Het is allemaal een leugen, ik ben enkel een speler van Fortuna Sittard.”

TIP: 1.90 als Yilmaz scoort tegen Volendam!

Burak Yilmaz over de geruchten die rondgaan ?

“Het is allemaal een leugen”

— ESPN NL (@ESPNnl) September 28, 2022

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie