Weggestuurde Mourinho dreigt met stappen

Foto: Weggestuurde Mourinho dreigt met stappen

José Mourinho is furieus na de wedstrijd tussen Cremonese en AS Roma. Niet alleen ging de Romeinse club met 2-1 onderuit bij de nog zegeloze degradatiekandidaat, maar ook botste hij fel met vierde official Marco Serra.

Mourinho kreeg het al in de openingsminuut aan de stok met de arbitrage. Scheidsrechter Marco Piccinini besloot de Portugees naar de tribune te sturen, op advies van de vierde official. “De houding van de vierde man was ongelofelijk”, foeterde de Roma-coach tegenover La Repubblica. “Hij toonde geen enkel respect voor me. Ik ga bekijken of ik stappen kan ondernemen.”

Mourinho claimt dat de vierde official hem beledigde en hoopt dat er geluidsopnames zijn. “Ik wil niet zeggen wat hij tegen me gezegd heeft. Was er maar een audio-opname. Ik geef toe dat ik emotioneel ben, maar ik ben niet gek. Als ik zo reageer, dan wil dat zeggen dat er echt iets gebeurd is. De vierde man schakelde Piccinini in, maar hij had niet het lef om tegen hem te zeggen wat hij tegen mij gezegd had en te vertellen hoe hij mij behandeld had.”

Er dreigt niettemin een schorsing voor Mourinho, die vrijwel zeker de clash met Juventus mist. De Roma-coach sneert: “Ik wil geen link leggen tussen dat hij uit Turijn komt en onze volgende wedstrijd tegen Juventus is… Na de wedstrijd ben ik wel naar de kleedkamer van de scheidsrechters gegaan. Ik vroeg hem te zeggen dat hij tegen mij had gezegd, maar dat wilde hij niet. Hij had geheugenproblemen, hij was het vergeten.”

Wint AS Roma van Real Sociedad?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Geloof je zijn verhaal?

  • Ja
  • Nee
405+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie