Veeleisende Hyballa gaat voor NAC-stunt: “Waar zie je dat nog in Nederland?”

Foto: Veeleisende Hyballa gaat voor NAC-stunt: “Waar zie je dat nog in Nederland?”

NAC hoopt in de play-offs voor promotie naar de Eredivisie voor een stunt te zorgen. Daarvoor moet dinsdagavond met een thuiswedstrijd tegen MVV de eerste horde worde genomen. Wint NAC het tweeluik met MVV, dan wacht een confrontatie met Eredivisionist FC Emmen.

Hyballa krijgt NAC weer op de rails

Dat NAC deelneemt aan de play-offs mag al een knappe prestatie genoemd worden, gezien de ploeg uit Breda een dramatische seizoensstart kende. Robert Molenaar werd ontslagen, waarna Peter Hyballa het stokje over nam. Onder de flamboyante oefenmeester begon NAC aan een opmars, die uiteindelijk een plek opleverde in de play-offs.

In gesprek met Voetbal International laat Hyballa weten hoe hij NAC weer op de rails heeft weten te krijgen. “We hebben veel beelden bekeken, maar zijn ook harder en anders gaan trainen.” Volgens de oefenmeester is het in Nederland ongebruikelijk. “We trainen nu zes tot zeven keer per week, waar zie je dat nog in Nederland? Je kan er wat van vinden, maar de jongens gaan erin mee.”

Volgens Hyballa is zijn harde trainingsmethode de enige manier om successen te boeken. “Ik ben altijd met spelers bezig, ik laat ze niet los. Bij ons is er geen nooduitgang, je móét meedoen. We werken hard, maar er zit ook een idee achter. Dat moet ook, want het is onze enige kans om nog een doel te bereiken voor dit seizoen.”

Wint NAC met 1-0 van MVV?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zie jij NAC promoveren naar de Eredivisie?

  • Ja
  • Nee
229+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie