‘Van Ewijk doet boekje open over wintertransfer’

Foto: ‘Van Ewijk doet boekje open over wintertransfer’

Milan van Ewijk maakt dit seizoen indruk bij SC Heerenveen. De rechtsback staat mogelijk nog voor een transfer deze periode, gezien steeds meer clubs geïnteresseerd beginnen te raken. Zo zouden onder meer Sporting Portugal en Fulham belangstelling hebben getoond voor de vleugelverdediger, die zelf echter niet uitsluit dat hij het seizoen in Friesland gaat afmaken.

In gesprek met Voetbal International geeft Van Ewijk aan dat hij het geweldig vindt om te zien hoe zijn status is gegroeid in de afgelopen jaren. “Het is heel mooi om mee te maken. Kijk waar ik vier jaar geleden stond, bij de amateurs van Excelsior Maassluis. Nu zijn er grote clubs die belangstelling voor me tonen, dat maakt me heel blij.”

Gemotiveerde Van Ewijk

Van Ewijk geeft te kennen dat de vele interesse hem goed doet. “Dat ik bekeken en gevolgd word, geeft me alleen maar meer motivatie. Toen dat me voor het eerst overkwam, de interesse van andere clubs, vond ik het lastiger om ermee om te gaan. Nu is dat niet meer zo, vind ik het juist leuk als ik hoor welke clubs belangstelling hebben. Dat geeft weer energie.”

Dat de vleugelverdediger afgelopen zondag tegen FC Groningen mogelijk zijn laatste wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion heeft gespeeld is voor Van Ewijk nog geen zekerheid. “Dat kan. Alleen speelt dat op dit moment niet door mijn hoofd. Eerlijk gezegd zou ik het best mooi vinden om het seizoen hier af te maken.” Volgens van Ewijk liggen er momenteel nog geen concrete voorstellen op tafel. “Maar dat kan allemaal veranderen. Toen ik bij ADO Den Haag zat, ben ik ooit binnen een paar uur tijd verhuurd aan Cambuur. Het kan snel gaan, dus zolang de window open is weet je nooit wat er gebeurt.”

Zou Van Ewijk een versterking voor de topclubs in Nederland zijn?

  • Ja, absoluut
  • Nee, daarvoor is hij net te licht
264+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie