Van der Gijp ziet Feyenoord-dissonant: ‘Komt nog geen lantaarnpaal voorbij’

Foto: Van der Gijp ziet Feyenoord-dissonant: ‘Komt nog geen lantaarnpaal voorbij’

Oussama Idrissi maakte afgelopen zomer op huurbasis de overstap van Sevilla naar Feyenoord. De buitenspeler laat tot nu toe een wisselvallige indruk achter. Ook René van der Gijp is nog niet overtuigd van de kwaliteiten van de buitenspeler, die volgens hem veel meer in zijn mars moet hebben.

Bij het praatprogramma Vandaag Inside laat Van der Gijp weten Idrissi ‘een raar verhaal’ te vinden. “Dat ventje kon best goed voetballen bij AZ. Het is heel bijzonder, die komt nog geen lantaarnpaal meer voorbij. Die andere rechtsbuiten heeft momenteel hetzelfde.” De voetbalanalist ziet dat Feyenoord nog niet constant genoeg is, waardoor het ook punten liet liggen tegen NEC. “Je kan allemaal eens een mindere dag hebben, dat is allemaal niet zo heel erg. Bij PSV is het nu structureel en dan heb je gewoon geen goed elftal. Bij Feyenoord is het gewoon nog zoeken: Szymański wel of niet fit, Dilrosun af en toe goed en dan weer helemaal niks.”

Feyenoord-probleem

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam probeert de situatie enigszins te nuanceren en wijst daarbij op de slagkracht van Ajax en PSV. “Er zitten zeker genoeg goede voetballers bij. Alleen: je moet wel een beetje realistisch blijven. Ze hebben de derde spits van Ajax in de punt van de aanval lopen. Bij Ajax halen ze Bergwijn en PSV haalt Luuk de Jong: spitsen van Spurs en Barcelona. Feyenoord haalt een derde spits van Ajax. Bij Twente speelde hij in het begin aardig en daarna niet meer. Dat is dus het probleem. Wat ze hebben gehaald komt niet uit de top. Als je er dan vijftien haalt, dan kost het gewoon tijd, maar ze zijn op weg en het ziet er bij vlagen goed uit.”

TIP: Scoort Idrissi tegen FC Midtjylland? De odd is 3.65!

Is Idrissi een miskoop?

  • Ja, die voegt niks toe
  • Nee, is een prima aanvulling
164+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie