‘United en Chelsea steggelen over transfer Mount’

Foto: ‘United en Chelsea steggelen over transfer Mount’

Manchester United en Chelsea komen er maar niet uit… The Red Devils willen Mason Mount inlijven, maar de beide partijen steggelen nu al een tijdje over de transfersom. United deed onlangs een ‘final offer‘, maar die aanbieding was niet genoeg om The Blues van een verkoop te overtuigen.

Manchester United en Chelsea nog steeds aan de onderhandelingstafel

Voetbal International schrijft over de transferbeslommeringen rond Mount: “Het bod dat United vrijdag uitbracht bedroeg volgens The Athletic 64 miljoen euro, plus zeven miljoen aan mogelijke bonussen. Chelsea heeft een tegenvoorstel gedaan en vraagt ruim 67 miljoen euro vast en ruim acht miljoen aan bonussen. The Blues hebben voorgesteld om met United aan de onderhandelingstafel te gaan, in een poging tot een akkoord te komen.”

Klaarblijkelijk was dat ‘final offer‘ van United tóch niet de uiterste aanbieding… “Er is hoop op een snelle oplossing, zodat Mount de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de eerste wedstrijden van United niet hoeft te missen. Bij Chelsea heeft Mount, een kind van de club, nog maar een contract voor één jaar. De middenvelder zou persoonlijk al rond zijn met United.”

Mount zelf wil in ieder geval naar Old Trafford verhuizen. Zo heel gek is dat niet, want de middenvelder (die een tijdlang op huurbasis voor Vitesse uitkwam) begon het afgelopen Premier League-seizoen als basisspeler, maar raakte zijn plekje vervolgens kwijt.

Verwacht jij een deal?

  • Ik wel
  • Ik niet
219+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie