Twente bindt ook PEC aan de zegekar

Foto: Twente bindt ook PEC aan de zegekar

FC Twente heeft het goede gevoel de laatste tijd te pakken en dat kwam op zaterdagavond ook tot uiting tegen PEC Zwolle in het MAC³PARK stadion. De Tukkers van oefenmeester Ron Jans kwamen eigenlijk geen moment in de problemen tegen de Eredivisie-hekkensluiter.

PEC draait een dramatisch seizoen, maar rekende in de KNVB Beker wel met imposante cijfers af met Keuken Kampioen Divisie-club MVV Maastricht (4-0). Tegen Twente hielp dat de ploeg van coach Dick Schreuder echter geen steek verder…

Na een kwartier spelen namen de Tukkers namelijk al de leiding in het MAC³PARK stadion: Virgil Misidjan gaf voor en via de kluts belandde de bal voor de voeten van Dimitris Limnios, die de 0-1 voor zijn rekening nam. De Zwollenaren probeerden wel te reageren, maar hadden alle moeite van de wereld om écht een vuist te maken en werden dus maar mondjesmaat gevaarlijk voor het doel van keeper Lars Unnerstall.

Toen Manfred Ugalde de 0-2 maakte uit een corner leek het pleit dan ook wel beslecht. Dat was het ook, want vroeg in de tweede helft scoorde Misidjan de 0-3. De PEC-defensie dacht eventjes aan buitenspel, maar dat werd opgeheven door hun eigen aanvoerder Bram van Polen.

Samir Lagsir maakte nog wel een fraaie eretreffer namens de thuisploeg, maar uiteindelijk was die natuurlijk helemaal niets waard.

Scoreverloop: 0-1 (15′) D. Limnios, 0-2 (39′) M. Ugalde, 0-3 (52′) V. Misidjan, 1-3 (89′) S. Lagsir

Winnen de dames van FC Twente morgen níét van Excelsior? Voor een gelijkspelletje krijg je al 13 keer je inleg!

Terechte uitslag?

  • Ja
  • Nee
32+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie