‘Twee Ajacieden vetrekken mogelijk in winterstop’

Soccernews

[i]Huntelaar (midden) en Stekelenburg (rechts) poseren samen met Heitinga op de bank[/i]

Het behoort tot de mogelijkheden dat Ajax in deze winterstop een aanvaller en een keeper inlevert. Het gaat om de belangrijke spelers Klaas-Jan Huntelaar en Maarten Stekelenburg van Ajax. Volgens [i]Het Algemeen Dagblad[/i] staat Huntelaar in de nadrukkelijke belangstelling van Liverpool, Manchester United en Manchester City en hebben de Engelse clubs Blackburn Rovers, Sunderland en Tottenham Hotspur interesse in de keeperkwaliteiten van Stekelenburg.

Volgens de Nederlandse krant zaten de geïnteresseerde clubs zondag in de Amsterdam ArenA bij de wedstrijd tussen AZ en Ajax. Vooral Tottenham Hotspur lijkt zo snel mogelijk de Nederlandse international aan te willen trekken, maar de andere clubs houden de keeper ook nauw in de gaten.

Huntelaar kan rekenen op drie hooggeklasseerde teams uit Engeland. Ook deze drie clubs zaten in de wedstrijd van afgelopen zondag de aanvallende kunsten van de speler te bekijken en zagen de speler tweemaal te scoren.

Als Stekelenburg vertrekt naar Engeland lijkt het erop dat Ajax gaat proberen Vitesse keeper Piet Velthuizen te kopen. De jonge keeper laat de laatste tijd zien een belangrijke schakel te zijn in het team van Aad de Mos en kan heeft mede hierdoor de interesse van verschillende Eredivisieclubs verkregen.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie