‘Transfernachtmerrie Ajax’

Foto: ‘Transfernachtmerrie Ajax’

Ajax liet David Neres eerder deze maand naar Shakhtar Donetsk vertrekken met het oog op de komst van een nieuwe buitenspeler, liefst Steven Bergwijn van Tottenham Hotspur. De Amsterdammers dreigen na de transferdeadline echter met lege handen te staan.

Volgens de London Evening Standard lijkt het er momenteel namelijk niet op dat het er nog van komt: het dagblad claimt contact te hebben gehad met de zaakwaarnemer van de bovengenoemde international van het Nederlands elftal, die gezegd zou hebben dat een transfer nog altijd ver weg is.

Dat heeft alles met de vraagprijs van The Spurs te maken: CEO Daniel Levy wil 25 miljoen euro hebben voor Bergwijn, take it or leave it. Dat is de Amsterdammers klaarblijkelijk te gortig. Althans, directeur voetbalzaken Marc Overmars wil zijn target maar wat graag binnenhalen, maar we konden eerder al lezen dat hij tegengewerkt werd (en wordt) door de Raad van Commissarissen en CFO (financieel directeur) Susan Lenderink.

Blokken aan Overmars’ been

De Telegraaf-journalist Mike Verweij stelde: “Overmars heeft twee enorme blokken aan zijn been: de Raad van Commissarissen en CFO (financieel directeur, red.) Lenderink. Hij is zich daaraan aan het ontworstelen, maar dat is hem nog steeds niet helemaal gelukt. Dat vind ik heel gek. Overmars heeft in de tien jaar dat hij bij Ajax zit een positief transferresultaat van 350 miljoen euro, en is ervan overtuigd dat hij Bergwijn voor veel meer gaat verkopen dan waarvoor hij hem nu koopt. Dan moet je zo iemand op een gegeven moment gewoon een carte blanche geven.”

Op het sociale medium Twitter wordt er behoorlijk schamper gereageerd op de huidige stand van zaken…

Verdubbel je inleg als Ajax bij Benfica wint!

Pijnlijk?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1085+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie