Ten Hag uitgelachen om ‘Ajax-schandaal’

Foto: Ten Hag uitgelachen om ‘Ajax-schandaal’

Oefenmeester Erik ten Hag won een paar keer op rij met Manchester United en kon niet meer stuk in Engeland. Nu heeft hij punten verspeeld tegen achtereenvolgens Crystal Palace en Arsenal (gelijkspel en verliespartij) en doen de opportunistische Britten hun werk weer. Ze zetten vraagtekens bij het aankoopbeleid van de Tukker, die honderd miljoen euro op tafel legde voor Antony.

De Braziliaanse oud-Ajacied maakte een ronduit slechte indruk in het Emirates Stadium en kreeg na afloop van de Premier League-topper een 4 van The Independent… “Hij leverde niets anders dan dribbels die nergens op uitliepen. Zijn beslissingen bij het schieten of geven van een voorzet waren ondermaats.”

Rio Ferdinand maakt Antony met grond gelijk

Oud-voetballer Rio Ferdinand haalde uit naar Antony: “Hij komt gewoon geen verdediger voorbij, en dan denk ik: is dat altijd al zo geweest? Ik heb beelden van hem gezien als Ajax-speler en daar speelde hij zijn directe tegenstanders wél voorbij. Op een gegeven moment zag ik Thomas Partey – en dat is nou niet bepaald een sprinter – en die snelde hem voorbij. Ik dacht: wow, Antony heeft bijna geen kracht in die beentjes van hem zitten. Oké, hij is een technisch begaafde vleugelspeler, maar zo’n voetballer moet toch wel iemand voorbij kunnen komen?”

Op het sociale medium Twitter wordt Ten Hag geprezen voor de komst van Lisandro Martínez naar The Red Devils, maar honderd miljoen uitgeven voor Antony… Dat wordt hem niet in dank afgenomen, hij wordt er zelfs om uitgelachen!

Manchester United
Crystal Palace
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 februari 2023 15:58.

Gaat Antony het nog maken in Engeland?

  • Ik betwijfel het
  • Ik denk het wel, hoor
545+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie