‘Suárez met Messi naar nieuwe werkgever’

Foto: ‘Suárez met Messi naar nieuwe werkgever’

Luis Suárez is vrijwel zeker bezig aan zijn laatste maanden bij Atlético Madrid. De Uruguayaanse aanvaller is uitgekeken op de Spaanse topclub en zou zijn zinnen hebben gezet op een Amerikaans avontuur.

Suárez verruilde FC Barcelona anderhalf jaar geleden voor Atlético Madrid. De voormalig Ajax-aanvaller nam wraak op zijn oude werkgever door de Madrilenen naar de Spaanse titel te schieten, maar dit seizoen is de chemie ver te zoeken. Onlangs reageerde hij zich zelfs voor het oog van de camera af op coach Diego Simeone en dat is volgens verschillende media geen incident.

El Nacional weet zelfs dat Suárez helemaal klaar is met Simeone. De Atlético-routinier zou het steeds vaker oneens zijn met de succestrainer en wil daarom zijn aflopende contract niet verlengen. Vanaf 1 januari mag hij al met geïnteresseerde clubs onderhandelen over een transfervrije overstap.

Suárez heeft zijn zaakwaarnemer en familie inmiddels ingelicht over zijn transferwens. De zoektocht naar een nieuwe werkgever is al gaande. Verschillende media hebben hem de afgelopen weken reeds gelinkt aan Inter Miami, de club van eigenaar David Beckham. Volgens het Catalaanse medium voldoet die club aan bijna al zijn wensen.

Messi

Suárez lijkt dus op weg naar Miami. De aanvaller hoopt dat zijn boezemvriend Lionel Messi, die in de zomer nog voor twee jaar bij Paris Saint-Germain, hem snel naar die MLS-club volgt. Het duo heeft al eerder de intentie uitgesproken om ooit samen in de Amerikaanse competitie te gaan spelen en Suárez effent nu mogelijk de weg.

Ook Messi zou Inter Miami wel zien zitten. Eerder kocht hij zelfs een peperduur penthouse in die stad.

Maakt Suárez de 1-0 tegen Granada? De odd bij bet365 is 7.00!

Moet Messi afsluiten in Miami?

  • Ja
  • Nee
2392+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie