Sneijder pakt Cillessen keihard aan: “Dit kan toch niet?”

Foto: Sneijder pakt Cillessen keihard aan: “Dit kan toch niet?”

Wesley Sneijder is niet onder de indruk van de reactie van oud-teamgenoot Jasper Cillessen. De doelman van NEC en Oranje doorbrak zijn mediastilte rond de uitwedstrijd tegen PSV (3-0 nederlaag).

Rafael van der Vaart kraakte Cillessen onlangs af in Studio Voetbal. De oud-international verklaarde: “Ik ken hem een beetje. Ik heb hem een paar keer bij het Nederlands elftal meegemaakt. En weet je wat het is? Als ik heel eerlijk ben is hij gewoon een beetje een naar mannetje.”

Er ontstond een felle discussie rond Cillessen, die in overleg met NEC enige tijd de pers niet te woord stond. Dat veranderde de afgelopen dagen. In Eindhoven verklaarde hij: “Daar hebben we genoeg over gezegd, dus daar ga ik niets meer over zeggen. Ik ga lekker nog over voetbal praten en meer doe ik niet meer.”

Reactie Sneijder

In Veronica Offside kreeg Sneijder de kans om te reageren. “Volgens mij had ik hem in mijn favoriete elf van het Nederlands elftal staan. Nou, dan wil ik hem er bij deze uithalen. Dat zeg je toch niet? Kom ergens mee!” Tafelgenoot Andy van der Meyde: “Geen persoonlijkheid, hè?” Sneijder: “Je wil de bal bij mij leggen. Dat zie je toch zelf, of niet?”

Presentator Wilfred Genee stelt de vraag wie het doel van Oranje moet verdedigen. Sneijder: “Geen flauw idee, maar dit kan toch niet? Zeg iets, heb een mening, man. Gooi het eruit. Zeg dan: ‘Kan mij het schelen wat die analisten roepen. Ik sta hier omdat ik keepen leuk vind en omdat ik vind dat ik het kan.”

Eens met Sneijder?

  • Ja
  • Nee
1201+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie