‘Slot flirt met Tottenham-job’

Foto: ‘Slot flirt met Tottenham-job’

Feyenoord staat er goed op bij Tottenham Hotspur. Arne Slot wordt al langere tijd in verband gebracht met een overgang naar de Premier League-topclub, terwijl zondag ook bekend werd dat de Spurs algemeen directeur Dennis te Kloese wilde strikken. Te Kloese ging niet op het aanbod in, maar het is nog uiterst onzeker of Slot wel een aanbod van de Engelse topclub zal weigeren.

Slot overweegt opties

Slot ligt nog twee jaar vast bij Feyenoord, maar het Algemeen Dagblad stelt dat de oefenmeester zijn opties lijkt te overwegen. Slot heeft nog altijd geen duidelijkheid gegeven over zijn toekomst in Rotterdam, terwijl de Spurs steeds nadrukkelijker op de deur beginnen te kloppen.

“Maar dat zelfs Sky Sports in de de persoon van Gary Cotterill een verslaggever naar de Kuip had gestuurd om van de trainer van Feyenoord te horen of hij wil ingaan op vrijage van Tottenham Hotspur, geeft wel aan dat het in Engeland meer dan alleen een gerucht aan het worden is”, stelt de ochtendkrant.

Slot houdt zich op de vlakte

Vrijdag op de persconferentie wilde Slot echter niet ingaan op een eventueel vertrek en wilde de oefenmeester alleen maar over de wedstrijd tegen FC Emmen praten. “Ik zit hier niet om over mijn eigen toekomst te praten. Maar ik laat me nu niet verleiden om er iets over te zeggen. De manier waarop mijn vertrek bij AZ destijds is weergegeven in de media zorgt ervoor dat ik onder een enorm vergrootglas lig bij alles wat ik over dit onderwerp zeg. Dus kies ik ervoor om zo min mogelijk te zeggen. Dus ik zeg niets tot ik er wel iets over kan zeggen.”

Algemeen directeur Te Kloese liet al optekenen snel in gesprek te willen met Slot over een verbeterd contractvoorstel, maar daarover wilde de oefenmeester ook niet al teveel kwijt. “In het leven van een trainer of een voetballer is het zo dat als er voorstellen worden gedaan, dat vooral richting een zaakwaarnemer gaat. En in mijn geval zaakwaarneemster. Dat zal wellicht wel al het geval geweest zijn. Saai, hé. Maar feitelijk sta ik nog twee jaar onder contract.”

Verwacht jij dat Slot kiest voor Feyenoord of Tottenham Hotspur?

  • Feyenoord
  • Tottenham Hotspur
576+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie