Sergio Ramos: ‘We weten wat zwakke plekken PSV zijn’

Foto: Sergio Ramos: ‘We weten wat zwakke plekken PSV zijn’

Sevilla bakt er in de Spaanse competitie nog niet heel veel van dit seizoen en dus zijn alle ogen gericht op het Champions League-duel met PSV. Als de Andalusiërs winnen, kan er nog overwinterd worden op het hoogste niveau van Europa.

Sevilla knokt voor laatste kans in de Champions League

Op de persconferentie dinsdag zei captain Sergio Ramos: “Natuurlijk begrijpen we dat de supporters gefrustreerd zijn dat we niet zo goed spelen, maar het team staat keihard achter de trainer. Wij twijfelen niet aan hem. Het kan dat er besluiten genomen worden aan de top, maar daar hebben wij niks mee te maken. Zolang hij bij ons is staan we keihard achter hem. We vinden dat hij een goede trainer is en werken goed op het trainingsveld. Een aantal details loopt nog niet goed. Er is een goede basis. Alles heeft wat tijd nodig. Je kunt niet alles van de ene op de andere dag veranderen. Maar ik weet ook dat het uiteindelijk wel om het resultaat gaat.”

Afgelopen weekend verloor Sevilla bij Real Sociedad. “De resultaten zijn niet zoals we verwacht hadden. Het doet ons pijn. Dat vinden we heel erg. We hebben nog geen enkele wedstrijd gewonnen sinds ik hier ben. Niet in Spanje en niet in de Champions League. Dat is natuurlijk niet normaal. Dat had ik ook anders willen zien. Er zijn andere trainers geweest en die moesten weg, omdat de resultaten niet goed waren. Ik probeer het beter te doen. Ik moet vertrouwen geven aan de spelers en het team. Laten we hopen dat we het morgen anders doen en dat we als team een goed resultaat kunnen neerzetten om zo de tendens om te draaien. Je moet nooit bij de pakken neerzitten en altijd keihard blijven werken.”

PSV ‘schitterende rivaal’

De focus ligt op PSV-thuis. Ramos: “Het is een unieke kans voor ons. We moeten winnen. We moeten leren van de fouten die we hebben gemaakt afgelopen tijd. Er wordt keihard gewerkt en de dynamiek in de ploeg is echt anders. Morgen is een schitterende kans voor ons om te laten zien dat we goed bezig zijn. Natuurlijk is het een goede tegenstander, maar we weten wat hun sterke en zwakke punten zijn. Laten we hopen dat het weer de goede kant op gaat en dat het weer een magische avond wordt, zoals Sevilla die in het verleden heeft gehad tegen Juventus en Manchester United. We weten hoe onze supporters achter de ploeg kunnen staan. Ze kunnen er een hel van maken voor de tegenstander. Laten we hopen dat het weer zo’n bijzondere avond wordt.”

“Het is een schitterende rivaal. Het is toevallig dat ze alles gewonnen hebben in de Nederlandse competitie. Het is een moeilijke tegenstander voor ons, want het is een team met zeer veel sterke punten en ze hebben veel zelfvertrouwen. We hebben hen goed bestudeerd en zullen op topniveau moeten spelen om deze tegenstander te verslaan.”

Wat gaat het worden?

  • Winst Sevilla
  • Gelijkspel
  • Winst PSV
199+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie