‘Schreuder spitst oren na Brugge-drama’

Foto: ‘Schreuder spitst oren na Brugge-drama’

Alfred Schreuder verliet Club Brugge met een landstitel. De Nederlandse trainer hoopte dat kunstje te herhalen bij Ajax. Hoe dat afliep, daar is genoeg over geschreven. Schreuders opvolger bij Club Brugge gaat echter ook niet lekker…

Scott Parker ging met Club Brugge kansloos onderuit tegen KV Oostende (3-0). Aanstaande dinsdag staat de Champions League-clash met Benfica op het programma. De eerste wedstrijd ging met 2-0 verloren, maar Parker heeft op dit moment andere kopzorgen.

De Engelse trainer durfde zelfs niet te voorspellen of hij aanstaande dinsdag nog op de bank zit. Na afloop van de uitwedstrijd tegen Oostende werden de spelers op het matje geroepen door de supporters.

“Wat daar gezegd is? Het is moeilijk nu, maar de fans mogen zichzelf ook niet in de problemen werken door stadionverboden te krijgen en dat wij dan zonder supporters moeten spelen. Ze zijn positief en blijven achter de club staan”, zei doelman Simon Mignolet, één van de spelers die met de fans in gesprek ging.

Parker stelde na afloop van het duel tegen Oostende ook niet te weten waar het mis ging bij zijn ploeg. “Ik ben erg ontgoocheld. Twaalf punten uit de mogelijke dertig is veel te weinig voor een club als Club Brugge. Dit zijn de momenten dat je de rug moet rechten. Of ik tegen Benfica nog op de bank zit? Daar kan ik niet op antwoorden.”

Een paar weken geleden werd de naam van Schreuder al gekoppeld aan een terugkeer naar Club Brugge. De ontslagen Ajax-trainer werd vlak na zijn vertrek ook al in verband gebracht met een klus bij Leeds United. Dat werd ‘m uiteindelijk niet.

Brugge wint van Benfica!

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat Schreuder terug naar Club?

  • Ja
  • Nee
216+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie