Rooney prijst Ten Hag en onderstreept belang Ronaldo-vertrek

Foto: Rooney prijst Ten Hag en onderstreept belang Ronaldo-vertrek

Erik ten Hag heeft Manchester United heeft dit seizoen weer op de rails gekregen. Dat is ook clubicoon Wayne Rooney opgevallen, die het werk van de oefenmeester prijst. Daarnaast denkt Rooney het vertrek van Cristiano Ronaldo ook goed heeft uitgepakt voor United.

Ronaldo-vertrek biedt uitkomst voor United

In gesprek met CNN geeft Rooney aan dat het vertrek van Ronaldo de enige juiste beslissing is geweest voor United. “Ik denk dat hij heeft gekregen wat hij wilde. Voor Manchester United was het belangrijk om zo snel mogelijk van hem af te komen. Daardoor kon de club zich concentreren op de groep spelers die er was en die er ook wilde zijn.”

Toch moet volgens Rooney niet vergeten worden wat Ronaldo allemaal voor de Mancunians heeft betekent. “Ik vind het geweldig wat hij voor Manchester United heeft gedaan. In mijn ogen zal hij altijd een clublegende blijven, maar het is natuurlijk jammer hoe het is geëindigd. Maar dit doet niets af aan zijn nalatenschap bij de club.”

Rooney, die momenteel zelf eindverantwoordelijke is bij het Amerikaanse D.C. United, looft het werk van Ten Hag. “Hij heeft daar heel goed werk geleverd door spelers nieuwe focus mee te geven en United terug te brengen in de positie waar ze nu staan, comfortabel in de top vier én door de League Cup te winnen.”

Zie jij Rooney in de toekomst nog manager van Manchester United worden?

  • Ja
  • Nee
119+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie