Ronaldo schrijft open brief naar fans Real Valladolid

Foto: Ronaldo schrijft open brief naar fans Real Valladolid

Ronaldo Luís Nazário de Lima heeft besloten de fans van Real Valladolid een hart onder de riem te steken. De voormalig voetballer heeft lang nagedacht over hoe hij de Spaanse fans moest bereiken en heeft uiteindelijk gekozen voor een open brief.

“Ik ben me nu al een aantal weken aan het beraden over de beste manier om contact met jullie op te nemen over deze vreselijke periode. Uiteindelijk heb ik besloten om deze brief naar jullie te sturen. Ik hoop dat de affectie en de bedachtzaamheid waarmee ik dit geschreven heb op jullie overkomt. Fysiek zijn we van elkaar gescheiden, maar ik ben ervan overtuigd dat we nog nooit zo dicht bij elkaar zijn geweest. Empathie is wat ons nu verenigt”, valt te lezen in de brief.

“We blijven thuis voor degenen waar we van houden, voor degenen die we niet eens kennen en voor degenen die niet meer bij ons zijn. Ik schrijf dit om jullie te bedanken voor jullie geduld, voorzichtigheid en optimisme, ondanks alle uitdagingen en verliezen die we al geleden hebben”, vervolgde Ronaldo. De oud-speler is blij dat hij in het verleden veel geleerd heeft uit zijn voetbalcarrière.

“Voetbal heeft mij veel geleerd, maar de belangrijkste les was het overwinnen”, ging Ronaldo verder. Hij hoopt met een persoonlijk verhaal over zijn blessures de fans van Real Valladolid te helpen. “Ik weet dat jullie ook hebben gestreden, zijn gevallen en weer zijn opgestaan. Dat jullie uitdagingen hebben overwonnen en het onmogelijke mogelijk hebben gemaakt om te komen waar jullie nu zijn. Ik schrijf jullie, omdat jullie passie me raakt. Als ik mijn ogen sluit, zie ik ons stadion vol met fans. Bedankt dat jullie met mij zijn. Houd hoop, we zijn samen en komen er sterker uit.”

Mooie actie?

  • Ja
  • Nee
88+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie