Memphis doorbreekt moeizame periode met goal

Memphis Depay heeft zondagavond eindelijk weer eens van zich doen spreken. De Oranje-international verscheen in de met 2-5 gewonnen uitwedstrijd tegen Real Valladolid op het scorebord.

Atlético-aanvaller scoort als invaller

Memphis maakt een teleurstellend seizoen door. De aanvaller kwam weinig aan spelen toe bij FC Barcelona, veroverde nog geen vaste basisplaats bij Atlético Madrid en raakte tot overmaat van ramp ook nog eens geblesseerd tijdens een wedstrijd van het Nederlands elftal. Zondagavond viel hij pas na 79 minuten in voor Yannick Carrasco.

In de 93ste minuut wist Memphis zijn invalbeurt te bekronen met een doelpunt. De Nederlander werd op eigen helft gelanceerd door teamgenoot Rodrigo De Paul, omspeelde een aantal tegenstanders en liet vervolgens ook de doelman van Valladolid kansloos met een schuiver in de verre hoek.

Met zijn actie bepaalde Memphis de eindstand op 2-5. Op het moment van diens invalbeurt stond het overigens nog 2-3.

Scoreverloop: 0-1 (20′) N. Molina, 0-2 (24′) J. Giménez, 0-3 (38′) A. Morata, 1-3 (42′) C. Larin (strafschop), 2-3 (74′) S. Escudero, 2-4 (86′) J. Fernández (eigen doelpunt), 3-3 (90′) M. Depay