‘Real zet transfermarkt op zijn kop en haalt sterkhouder Bayern’

Foto: ‘Real zet transfermarkt op zijn kop en haalt sterkhouder Bayern’

Real Madrid lijkt van plan om in de zomer zwaar uit te halen op de transfermarkt. De Koninklijke aast uiteraard vooral op de transfervrije komst van Kylian Mbappé, al heeft de ster van PSG nog steeds geen officiële beslissing over zijn toekomst genomen. Daarnaast zal ook het middenveld versterkt worden én er zou ook nog een smaakmaker van Bayern München kunnen neerstrijken in het Bernabéu. 

Volgens Fichajes staat immers ook Serge Gnabry nog op het wenslijstje van Real Madrid. De 26-jarige aanvaller was de voorbije jaren een sterkhouder bij Bayern, waar hij dit seizoen al goed was voor zeventien goals en tien assists in 44 wedstrijden. Hij gaat in de zomer echter zijn laatste contractjaar in en Der Rekordmeiser slaagt er maar niet in om een akkoord te vinden over een verlenging. 

Technisch directeur Hasan Salihamidzic gaf onlangs ook toe dat een contractverlenging een moeilijke zaak lijkt te worden. “We proberen iedereen het best mogelijke te bieden, maar er zijn grenzen”, verklaarde hij immers. “Ik heb Serge graag, hij is een geweldige jongen. Ik zal blij zijn als hij zou blijven, maar op dit moment is nog niets zeker.” 

Stevige transfersom

Als er niet snel een akkoord gevonden wordt, zou Bayern in de zomer weleens eieren voor zijn geld kunnen kiezen en Gnabry verkopen voor hij gratis de deur uit kan lopen. Real zal dan wellicht wel stevig in de buidel moeten tasten, want Transfermarkt schat zijn prijs nog steeds op zeventig miljoen euro.

TIP: Een goal van Gnabry komend weekend levert 2.32x je inzet op! Op Circus pakken nieuwe spelers €250 welkomstbonus, klik hier!

Gnabry naar Real?

  • Dat zou top zijn!
  • Neh…
138+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie