‘Real Madrid loopt mogelijk toptransfer mis’

Foto: ‘Real Madrid loopt mogelijk toptransfer mis’

Real Madrid hoopt de handtekening van Jude Bellingham te bemachtigen, maar vindt het aankomende zomer nog te vroeg om hem over te nemen. De Spanjaarden moeten daardoor vrezen dat de concurrentie hen voor zijn.

De negentienjarige middenvelder presteert uitstekend bij Borussia Dortmund en kan daarom rekenen op veel interesse van topclubs. Zo zouden Liverpool en Manchester United het wel zien zitten om Bellingham aan de selectie toe te voegen, terwijl Real Madrid eveneens in de markt zou zijn.

Het Spaanse AS weet echter te melden dat de nummer 2 van de Primera División hem deze zomer liever nog niet haalt. Real Madrid zou onder meer nog geen reden zien om afscheid te nemen van Toni Kroos en Luka Modric, waardoor Bellingham weinig kans zou maken op een basisplaats.

Bovendien beschikt de jongeling in Duitsland nog over een contract dat tot de zomer van 2025 loopt. Bellingham is over ruim een jaar dan ook naar verwachting goedkoper, wat Real Madrid financieel uitstekend zou uitkomen. Het is echter de vraag of Bellingham zo lang wil wachten.

Succesvolle periode Bellingham

Het toptalent kwam in 2020 voor maar liefst 25 miljoen euro over van Birmingham City en veroverde al snel een basisplaats bij zijn nieuwe werkgever. In het seizoen 2020/2021 veroverde hij vooralsnog zijn enige prijs door de finale van de DFB Pokal winnend af te sluiten.

Real Madrid
Espanyol
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 11 maart 2023 13:56.

Gaat Bellingham bij Real Madrid slagen?

  • Ja, hij is goed genoeg
  • Nee, de club past niet bij hem
299+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie