‘Rampscenario voor Tyrell Malacia bij Manchester United’

Foto: ‘Rampscenario voor Tyrell Malacia bij Manchester United’

Tyrell Malacia verruilde Feyenoord afgelopen zomer voor Manchester United. De linksback kende op zich best een goede start, maar logischerwijs heeft hij wel behoorlijk wat concurrentie. Met name in de vorm van Engels international Luke Shaw.

‘Extra concurrent op komst voor Tyrell Malacia bij Manchester United’

En mogelijk blijft het daar niet bij, want volgens Britse media wil United komende zomer een extra linksback aantrekken. Ook omdat Shaw steeds vaker centraal wordt ingezet, waardoor Malacia dan de enige echte linkervleugelverdediger tot de beschikking van trainer Erik ten Hag is. Onder meer Alejandro Grimaldo (SL Benfica) wordt genoemd als optie. Dit seizoen staat de 23-jarige Malacia op vijftien officiële optredens voor The Red Devils.

Luke Shaw gaat bijtekenen

Overigens staat Shaw op het punt om bij te tekenen op Old Trafford. De Engelsman kwam in 2021 over van Southampton en heeft al een mondeling akkoord met de club bereikt voor een nieuwe verbintenis. Hij gaat voor vier extra seizoenen tekenen.

Nu die deal bijna in kannen en kruiken is, gaat de clubleiding vervolgens ook bij Marcus Rashford en David de Gea proberen door te pakken met contractverlengingen. Hoewel De Gea recent nog een aanbieding afsloeg, is het nog altijd zijn intentie om bij te tekenen in Manchester.

Uitstapje Rashford

Dat de eerder genoemde Rashford tijdens de interlandperiode, waarin hij zich wegens een lichte blessure afmeldde voor de Engelse ploeg, het vliegtuig pakte voor een korte trip naar New York, vindt trainer Ten Hag overigens niet erg. Sterker nog: “Onze spelers spelen de meeste wedstrijden in dit krankzinnige seizoen. Ze hebben een adempauze nodig om de batterij op te laden. Voor mij is het positief dat hij die tijd heeft genomen om zich af te zonderen van het voetbal.”

Malacia kan maar beter vertrekken na dit seizoen

  • Eens
  • Oneens
1528+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie