‘PSG identificeert opvolger voor Messi’

Foto: ‘PSG identificeert opvolger voor Messi’

Paris Saint-Germain heeft haar oog laten vallen op João Félix. De offensieve middenvelder annex aanvaller is niet gelukkig bij Atlético Madrid en zou zijn zinnen hebben gezet op een transfer.

Het Spaanse AS weet dat PSG Félix met bovengemiddelde interesse volgt. Ze zien in de Portugees international een topper voor de toekomst. Hij moet op termijn Lionel Messi opvolgen in de Franse hoofdstad. Alhoewel de grootmacht hoopt te verlengen met de Argentijnse vedette, houdt het ook rekening dat het mogelijk zijn laatste jaar kan zijn bij de club.

Veel interesse

Verschillende media beweren dat de 22-jarige Félix op de radar staat bij verschillende topclubs. El Nacional claimt dat FC Barcelona eveneens in de race is om het voormalig supertalent., zeker als Ousmane Dembélé zou vertrekken. A Bola meldt dan weer dat ook het Manchester United van Erik ten Hag is gecharmeerd van de LaLiga-ster. Félix zou willen vertrekken uit de Spaanse hoofdstad, waar hij regelmatig genoegen moet nemen met een reserverol.

Drie jaar geleden betaalde Atlético liefst 127 miljoen aan Benfica voor Félix. De torenhoge verwachtingen heeft hij nooit helemaal in kunnen lossen. Los Rojiblancos hopen nog een stevig bedrag te kunnen pakken voor Félix, al lijkt het sowieso wel wat verlies te moeten slikken. Destijds ondertekende hij een contract tot medio 2026.

TIP: 1.85 als Atlético wint van Bayer Leverkusen in de CL!

Zou Félix bij PSG opbloeien?

  • 100%
  • Heb mijn twijfels..
112+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie